måndag 25 april 2011

Quelqu'un m'a dit.

I torsdags kändes den här dagen ganska ouppnåelig.


Efter en VÄLDIGT arbetsam påskhelg så har jag också fått lite ledigt. På min vanliga dag tyvärr, så jag får inte extra långledigt som alla andra. Just nu spelar det inte så stor roll. Bara vetskapen om att jag inte behöver socialisera mer än ett par ord i köket är full tillräckligt. Jag tvättar, solar och läser. Ikväll ska jag bara kolla på Gilmore Girls. Det är så man ska spendera en bank holiday tycker jag. Borde kanske gå ner till stan en sväng och köpa lite mat och visa upp mitt hår. Det är nämligen väldigt snyggt idag.

Ja, ni vet ju vad jag har gjort i helgen (tack vare väldigt bra uppdatering). Tänkte bara summera gårdagen lite. Det vi jobbat mot i två månader med Stagecrew är nu avklarat, så nästa termin blir bara fyllt med massa skoj, snarare än sångrepetitioner och replikövningar.

Under gårdagens påskgudstjänst uppträdde våra fantastiska ungar på all möjliga vis. Några dramatiserade bibeltexter, några viftade med flaggor och några sjöng solo. Tillsammans bildade de en stor kör och alla var jätteduktiga. Efteråt var jag, Jeanette, Barbara och Nicola ansvariga för polaroidkamerorna, som skulle förstärka predikans budskap; 'Tro är inte alltid självklart och synligt, men kommer att utvecklas med tiden'. Liksom polaroidbilder. Det var nog mitt favoritjobb under hela helgen, man fick träffa mycket folk och leka med tekniska prylar, även om det var kul att vara mikrofonansvarig under gudstjänsten också. Det var dock inte lika glammigt som det låter.

Efter lite städning på centret och en hot cross bun med Stagecrew-teamet åkte jag med Jeanette hem och åt lunch. Vi kollade in utsidan på Pinewood Studios (där de spelat in Harry Potter-filmerna...) lite mer, eftersom jag bara åkt förbi det snabbt och käkade massa god mat. Efter det åkte vi tillbaka till centret eftersom jag och Andy är ansvariga för att det ställs i ordning efter kvällsgudstjänsten där. Efteråt begav sig de yngre medlemmarna ur teamet till puben. Trevligt, men det var fint att lägga sig efter en så pass lång dag!


Jag fick också massa påskgodis från Jeanette och hennes man. Jane och Edda hade också förberett små presenter till mig. Tänk vad bortskämd jag är... De gula marshmallowkycklingarna från USA var nog coolast... Nu väntar kaffe i solen. Ciao!


Hittar ni mig...? Andy är mimaren i mitten, inte jag.


Påskkorg från Jeanette och Mark.



Coolaste påskgodiset ever. Gula marshmallowkycklingar.



3 kommentarer:

  1. Fint nagellack :D och kyckling för den delen och finger...

    SvaraRadera
  2. längst upp till vänster nr 2?
    //JO

    SvaraRadera
  3. Jag har också ätit en sån kyckling!!!

    SvaraRadera